Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

hauzicz

22. 7. 2012 20:51
presne tak,

0 0
možnosti
MM

hauzicz

22. 7. 2012 21:00
Re: presne tak,

protoze ekonomika se netyka jen bank

0 0
možnosti
MS

kilokrok

21. 7. 2012 15:25
Finanční poradenství znamená službu klientovi

nikoliv však formy účelové argumentace k uzavření smlouvy na finanční produkt!Postřehy a úvaha autora můžou vycházet z konkretního případu, ale rozhodně není a nemůže splňovat rozsah finančního poradenství!V dnešní době jsou záměrně školení všelijací obchodníci s cílem vytvoření zisku za každou cenu!Také ve finanční oblasti jsou takoví! Vymyšlejí nejrůznější kombinace,obchodní řeči a jedná z těch ohraných je vystupování jako finanční poradce a nebo jako pracovník pověřený kontrolou všech smluv ČNB!Dělají to většinou makléřské firmy a většinou klienty nenávratně poškodí!Nicméně finanční poradenství není jen spoření na důchod,ale především v krátkodobějších časových horizontech!Sestavování portfolia a osobního finančního plánu musí vycházet z potřeb klienta a reálných propočtů očekávaného zisku!Investorský trojůhelník představuje 3 vrcholy: Rizika - Zisk - Likvidita! Při tom likvidita znamená možnost přeměnit investici znovu na peníze! Pokud tato přeměna má mnoho podmínek - je nevýhodná!

0 0
možnosti
MS

kilokrok

21. 7. 2012 15:48
Re: Finanční poradenství znamená službu klientovi

Autor článku z nějakých důvodů mylně informuje! Zejména, že finanční produkty klienta k zisku nepřivedou! Naopak, zisk je v mnohých produktech více než jistý a dokonce větší, než si klient dovede představit! Vše však záleží na správném výběru, diverzifikaci, alokaci financí a již vzpomínané likvidaci! Zaměřit svůj pohled jedním směrem, sazením na tutovku apod. se nevyplácí! Důležitým momentem je hodnocení všech možných rizik, které mi investice přinese! Jedná s mylných předestav je např. podlehnutí názoru ostatních, tzv. agentura JPP! V současné době to byla rozhodně "horečka" nákupu zlata! Ale stejně absurdní může být nákup nemovitostí atd. (je toho hodně, pokud máte zájem pište na :   delfin.fin@email.cz V[>-]

0 0
možnosti
PH

hekp

21. 7. 2012 11:06
diskuse

kampa se vypařila?

0 0
možnosti
R

romansebl.com

13. 8. 2012 10:42
Re: diskuse

Zmizení diskuze jsem řešil k technickou podporou idnes. Bohužel nebylo možno dopátrat příčinu. Za ztracené diskuzní příspěvky se omlouvá jak technická podpora tak i já osobně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2200x
"Vystupuji proti tradičnímu finančnímu poradenství. V oblasti osobních investic a financí nabízím odlišně fungující konzultační službu." Více na soukromém webu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky