Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rub.l

12. 10. 2012 7:34
Jak počítají nezaměstnanost ?

Někde jsem slyšel, že počítají jinak než u nás (nepočítají ty, co přestali hledat práci+absolventy bez praxe...nebo tak nějak).

PS: včera na RT dávali něco o neúplných datech..

0 0
možnosti

marlow

10. 10. 2012 17:33
Nic noveho

Vsichni vime ze byla jen otazka casu kdy ten toaletni papir ktery si FED tiskne ztrati posledni zbytky uznani ve svete. A papir ktery nikdo neuznava za menu je jen papir. I kdyby ho podepisoval Obama osobne. A je to dobre.

0 0
možnosti

marlow

10. 10. 2012 17:34
Re: Nic noveho

Ostatne sposta evropskych statu na tom neni o mnoho lepe a dobre jim tak. Sikovny clovek se uzivi vzdy, paraziti ve statni sprave jen pokud to neprehani. A tam kde to prehani ponesou nasledky. Falsovanim udaju se realita nezmeni.

0 0
možnosti

zitrasenebudetancitvsude4

10. 10. 2012 15:02
Prvni zacala krachovat pulka Evropy (te komunisticke)

a jejikoz prisli o sveho ("zivitele") SSSR tak to prislo na "krk" te druhe pulce , ktera je tak propojena s USA jak pisete. A kdyz se ktomu pripocitaji problemy v Evrope i po celem svete ktere zacali po rozpadu SSSR, tak neni divu ze to s USA takto dopada, kdyz ji uz plno let vladnou internacionaliste kteri maji zajem nejen o sve kapsy ale tez o vse jine krome USA. Obama je pouze nastrcena figurka ktera ma docasne zavrit zobak minoritam, ktere nejvice "drskuji" A jelikos je USA tak propojena jak pisete, tak si nedelam zadne iluze otom ze spis nechaji zdejsi Internacionaliste driv padnout Americany , nezli ty se kterejma sou tak propojeni jak pisete! Ale jelikos se v te post komunisticke Evrope vse rozkradlo a prerozdelilo tak jak se otom ani tem zdejsim Internacionalistum nesnilo, tak nejspis bude vsude hure nezli bude lepe. Obvzlast kdyz v teto nejiste situaci se kazdy boji do neceho investovat a vyckava.

0 0
možnosti

marlow

10. 10. 2012 17:36
Re: Prvni zacala krachovat pulka Evropy (te komunisticke)

Pokud nemate na ucte vyznamne castky v hotovosti a nenechate si od nikoho sr.. na hlavu nemate se ceho bat.

0 0
možnosti

blueheart

10. 10. 2012 13:11
Obama vypadá opravdu hodně unaveně po 4 letech

A třeba to "pustí" Romnymu, protože vládnout ještě 4 roky USA je vlastně pro něj zlý sen. A pak se ukáže - že je to vlastně jedno, kdo Spojeným státům vládne z Bílého domu.

0 0
možnosti

Kurri_22

10. 10. 2012 12:57
Jak říkal Winston Churchill:

"Nevěřím statistikám, které si sám nezfalšuju."

Nicméně, dělat vědu ze změny 0,3 p. b., to je dost mimo. Srovnávat to navíc s Enronem? Taktéž mimo.

Provázanost s celým světem (hlavně s Čínou) je spíše argument pro to, že USA ještě dostanou pár let (možná desetiletí) času. Jinak krach USA je možný, stejně jako krach jakéhokoli jiného státu světa, otázkou je jen, kdy se to stane (taky záleží, co si pod slovem krach představíme).

Pokud se, ale míra nezaměstnanosti snížila z 8,2 na 7,9 % aniž by se změnila metodika výpočtu (což předpokládám), nevidím na tom nic zvláštního. Z logiky výpočtů podle průzkumu domácností vyplývá, že jsou tyto hodnoty často velmi nepřesné.

Takže abych to shrnul, vidím to spíše na bouři ve sklenici vody.

0 0
možnosti

johnpeters

10. 10. 2012 12:18
Zatracená Emerika,

co,Romane.Už aby je ta Čína spolkla....A propos-a co naši nezaměstnaní,ti Vás neiritují?A nevolnická práce pro stát,stav vzdělání mládeže nebo rostoucí počty bezdomovců?! ....[>-]?Vaše starosti na oslí hlavu!:-/

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS