Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

I83v78o 73H10u78b36á73l90e35k

14. 11. 2012 10:10

mám pocit, že jedna taková firma sdružující tkzv.nezávislé finanční poradce se velmi vehementně snaží vstoupit do školského systému...velmi se mi líbí, jak se tito lidé a firmy ohánějí především tím slovíčkem "nezávislý" a argumentují tím, že nabízejí produkty celé řady firem...osobně si myslím, že nezávislí budou až v době, kdy jejich služba bude placená a nebudou dále zprostředkovávat jednotlivé smlouvy a tím si zajišťovat nárok na tkzv. získatelskou provizi - dokud to bude fungovat takto, pak se nedá o nezávislosti hovořit

2 0
možnosti
VM

Finanční poradce pokud pracuje pro různé "lišky", "buřinky", nebo "modré pyramidy" je v podstatě klasický systém Švarc a divím se že to tady prochází..

Např. Českomoravská stavební spořitelna vydává ročně desítky milionů korun za reklamu na své produkty na základě kterých vás užene a vy chcete uzavřít smlouvu na stavební spoření. Pak k vám naběhne jejich finanční poradce uzavře s vámi  za ně smlouvu  a hned vás zinkasuje za její uzavření. Tyto peněžní ústavy tak nemají skoro žádné zaměstnance, neplatí za ně soc. a zdravotní pojištění, jejich náklady jsou minimalizovány.

Říkám si jak je to vůbec možné. Jak by jsme se tvářili, kdyby jsme např. přišli do autosalonu pro nové auto a u dveří museli zaplatit např. 5 tisícovek za vstup a pak si teprve mohli auto vybrat a koupit.

3 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2200x
"Vystupuji proti tradičnímu finančnímu poradenství. V oblasti osobních investic a financí nabízím odlišně fungující konzultační službu." Více na soukromém webu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky