Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Bylo by dobré upřesnit, které části obyvatel naší země jsou vaše odborné rady určeny. Podle dnešních Novinek.cz je slušný plat z kterého lze slušně žít a ještě si odkládat penize na stráří 50 000 Kč. Takový plat má ale jen 5  % zaměstnanců. Proto si myslím, že vaše rady jsou jen intelektuální exhibicí a pro velkou část obyvatel zcela zbytečné.Rv

2 2
možnosti
Foto

Velmi děkuji za komentář. Nechám čistě na Vašem posouzení zda takovému tvrzení na Novinkách.cz věříte. Dle uvedeného vlastně uvádíte, že člověk vydělávající méně než 50 000 Kč se na stáří nemůže připravit. S tím nemohu souhlasit. Velmi obtížnou cestu bude mít i člověk se 150 000 Kč, pokud jeho majetek poroste pomalým tempem - což je případ klasických finančních produktů. Naopak člověk s možností odkladu i mnohem menší částky bude velmi dobře připraven, pokud jeho majetek poroste rychlým tempem.

1 1
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2200x
"Vystupuji proti tradičnímu finančnímu poradenství. V oblasti osobních investic a financí nabízím odlišně fungující konzultační službu." Více na soukromém webu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky